White Guide


Affärsidé
Vi erbjuder ett enkelt och komplett verktyg som skapar lönsamma affärer mellan restauranger och gäster

Vision
Vi ska vara det självklara valet för restauranger och gäster att hitta varandra


Läs mer om
Annonsera på Gastrogate
Länka till Gastrogate
Lediga jobb
Gastrogates sökbox
Kontakta oss

Avsluta din prenumeration

Mobile menues
Lägg till ny restaurang
Press
Mat och dryckinspiration

Sveriges restauranger på gastrogate.com

Gastrogate soliditet AAA


Elias Norström tar över Gastrogate


2012-01-19 En ägare - En stark vilja


Elias Norström, medgrundare av Gastrogate AB, tar nu över hela företaget och har tydliga planer för framtiden

- Med erfarenhet från bolagets start 1999 och med över 700 nöjda krögare ska Gastrogate.com utöka positionen som den ledande restaurangguiden. Genom en ny portal med enklare sökfunktioner, fräschare restauranghemsidor, mobila satsningar och en förbättrad bordsbokningstjänst ska vi slå alla tidigare rekord.

Gastrogate har alltid fokuserat mycket på kundnyttan och lyssnat på både krögaren och gästen. Nu flyttar vi fram positionerna och gör en tydlig markering inför 2012.

- "Vi har sedan starten varit ett privatägt företag med starka relationer till restaurangbranschen. Det ger oss handlingsfrihet och styrka att göra det vi tycker om, och är avgörande för att skapa Sveriges bästa restaurangguide", säger Elias Norström.

Många krögare använder Gastrogate som en helhetsleverantör att ta hand om exponeringen via internet. Vi kommer att lansera ett helt nytt mailsystem för krögarna där det blir enkelt att kommunicera med gästen. Restauranghemsidorna som vi producerar får en ny och fräsch design som tas fram tillsammans med en av Sveriges bästa reklam och designbyrå. En ny portal släpps till våren som är anpassad att passa hungriga gäster i hela Sverige.

Gastrogate har alltid legat i framkant vad gäller tillgänglighet från mobiltelefoner. Självklart har Gastrogate en applikation för både iPhone, iPad, Android och nu även Windows Phone.

Under 2011 hade Gastrogate över 2 043 000 unika besökare på gastrogate.com och över 3 000 000 e-post med menyer och erbjudanden skickades ut till hungriga matgäster.
300 000 personer har genom Gastrogate bokat bord under året, det är ca 800 personer varje dag som har bestämt sig, redan vid datorn, vart de ska avnjuta sin middag eller lunch.

Elias Norström, vd Gastrogate, elias.norstrom@gastrogate.com, tel.0706 999 565.


pdf: Elias tar över Gastrogate
fredag den 6 augusti 2021
About cookies
Home | About Gastrogate | Add restaurant | Press | Mat och dryckinspiration | Krögareinfo
Copyright © Gastrogate AB 1999-2021